MSD
Suzanna Timmer, Freelance Journalist
(augustus 2019)
"De trainingen bij Gladys zijn top! Ze is heel toegewijd en ze werkt op een vernieuwende manier. Ik volg bij Gladys yoga en mindfulness en ben meer dan tevreden. Ik vind haar een authentieke trainer met een warm hart en echte aandacht voor haar klanten. Van harte aanbevolen!"

Arwen
(juli 2018)
"Just done the pilates class Sunday 5.30pm with Gladys (at Yogaschool Noord). She is great. Best class I've done at your yoga school. She pitched it at 3 different levels, gave individual attention, clear instructions (and reasons for doing certain postures). It was gentle yet challenging. Gladys is an excellent teacher."

Raushana
 (maart 2018) 
“Gladys is a great instructor, very attentive and adapts her classes to different levels. She takes time to explain each exercise and pays attention that the exercises are executed correctly for the most benefit without risking any injuries. While focusing on the core her classes address other group muscles as well. I would recommend Gladys without hesitation.”
 
Ilona Kuis, Begeleiding in Bewustwording (oktober 2017)
"Gladys is een schat! De afgelopen twee jaar heb ik wekelijks training van Gladys ontvangen ter ondersteuning van mijn lichaamsbewustzijn. Ik ervaar Gladys als een sterke persoonlijkheid met een warm hart en een liefde voor precisie. Ze is intelligent, betrokken, zelfstandig en veelzijdig. Ze combineert haar vakkennis met de toepassing van die kennis in haar levenshouding en dienstverlening. Ze heeft de moed om confronterend te zijn; een kwaliteit die ze prettig balanceert met een rechtvaardige blik, lieflijke leergierigheid en eigen verantwoordelijkheidsgevoel. Door haar feedback voel ik me ondersteund in mijn capaciteiten. Bovenal zou ik willen zeggen: met haar stralende lach en gloedvolle huid, Gladys ís vitaliteit."

Patricia Go, Freelance Consultant Interne Bedrijfsprocessen 
(april 2017)
"Onlangs heb ik de stressreductie training Think Mindful, Move Mindful bij Gladys Nurmohamed gevolgd. Door de training werd ik volledig relaxed. Een mooie manier om het weekend te beginnen. Ik vind Gladys een gepassioneerde trainer met veel kennis en professionaliteit. Daarnaast kan ik Gladys als pilates trainer aanbevelen."

Arbo 600x100

Cyriel van den Hoff, Quality Control, Laboratory Operations, MSD (september 2016)
"Ik heb zelf veel baat bij deze lessen, vind ze erg inspirerend, intensief en er wordt lesgegeven op allerlei niveaus en zou het daarom leuk vinden om meer mensen hiermee in aanraking te kunnen brengen."

Sandra Coert (september 2016)
"Bedankt voor de fijne lessen. Ik heb er veel aan gehad en zal het zeker missen!"
Sandra attentie

Gerold Tjon Sack Sie, Head European Cards & Payments Solutions Cap Gemini (februari 2016)
“Ik ben enorm verrast door de trainingen van Gladys. Door haar training ben ik bewust gemaakt over mijn ademhaling en houding. Haar tips en tricks helpen mij om in mijn dagelijkse drukke leven beter te ontspannen. Ik vind Gladys een inspirerende trainer die op een respectvolle manier de mensen in haar groepen motiveert en naar 'the next level' helpt.”

Juriste, Zelfstandig Ondernemer
( (januari 2016)
"Hi Gladys, Heel veel dank voor de training van vorige week dinsdag. Ik heb er veel aan gehad. Ik was heel moe maar vooral heel rustig daarna. Ook wel emotioneel, alsof alle voelsprieten geactiveerd waren en ik mijn 'harnas' had afgeworpen. Met de dagen ebt dat dan ook wel steeds weg. Maar ik kan de rust wel weer sneller oppakken dan voor de training, zo lijkt het."

Wit Gele Kruis
Katlyn Colman, CEO Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen vzw
(oktober 2015)
"Het was een fijne ervaring om de vitaliteitstraining van Gladys mee te maken. Ze geeft je eenvoudige mogelijkheden mee om zaken van je af te gooien."

Rachid Wenteler, IT Security Specialist Air France KLM (oktober 2015)
"De manier waarop Gladys de training begeleid vind ik zeer effectief. Hoewel er geen transpiratie aan te pas komt is de training heel intensief. Ik ben gewend om explosief en met kracht te trainen. Op de sporten die ik al doe is de training echt een aanvulling. De training is een relaxte manier om met het lichaam bezig te zijn en het hoofd leeg te maken. De training is een absolute aanrader."

image001 

Gerard Van Der Meulen, Procesmanager ABN AMRO Bank
 (november 2014)
"Hi Gladys, Dankjewel voor de zeer inspirerende workshops die je hebt gegeven om te ontspannen. Jouw heldere, kundige en motiverende uitleg en oefeningen hebben ertoe geleid dat ik me veel beter kan focussen en actief bezig ben met zoeken van ontspanning, een betere houding en betere ademhaling. Ik raad het iedereen aan!"

images

Robert Thijssen, Senior Policy Advisor ICT, Innovation, E-Health. Project Manager Fire Safety
 (november 2013)
"Binnen BJAA werken we aan het verbeteren van de vitaliteit van het personeel. Tevens werken we binnen het kader van diversiteit aan het verbeteren van het maken van contact. Zowel gericht op de onderlinge verstandhoudingen als die met de cliënt. Het verbeteren van de vitaliteit en het verbeteren van contact konden wonderwel worden verenigd binnen de aanpak die Gladys ons bood. Daar hebben we voor open gestaan en daar hebben we geen spijt van gehad. De resultaten die Gladys heeft geboekt met een groep medewerkers zijn bewonderenswaardig. Deze zijn zelfs meetbaar vastgesteld. Gladys kan ik daarom van harte aanbevelen!"

Blijf in Contact!

Volg onze social media kanalen voor tips, nieuws, video's en blogs

Contactgegevens

Studio Aalsmeer
Vlinderweg 310
1432 MX  Aalsmeer
Tel: +31 (0)6  290 79 552
Email: [email protected]

Disclaimer

De tekst op deze website hebben wij met grote zorg samengesteld. U kunt geen rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
nr. 34262987 te Amsterdam.
BTW nr. NL 1251.56.649.B01