Blogs

21 mrt 2020

Chakra's: een korte uitleg

Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Yoga onderscheidt 7 energiecentra in ons lichaam: de 7 chakra’s. Deze chakra’s zorgen voor het...

14 okt 2019

Weinig energie? Check Yoga Nidra!

In ons drukke leven ervaren de meesten van ons te veel stress. Dit is ongezond omdat het ziekte, slapeloosheid en zelfs burn-outs kan veroorzaken. In...

"Te druk, werkstress of gewoon moe?"
In 2012 heb ik VITALITEIT360 opgericht. Ik ben gespecialiseerd in corporate stressmanagement trainingen om mensen fysiek en mentaal te laten ontspannen. De trainingen blijken succesvol te zijn bij stresspreventie en stressreductie.
Naast de stressmanagement trainingen geef ik bedrijfsyoga en bedrijfspilates. De trainingen en lessen vinden online of op locatie plaats.

Interesse om meer mindful en ontspannen te leven?
Bekijk mijn interview bij RTL4 en lees de blogs voor achtergrond informatie.
Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

"Tijdens mijn master thesis (verandermanagement) heb ik het effect van fysieke bewegingsworkshops op teamontwikkeling beschreven. Eén van de resultaten van mijn onderzoek was het positieve effect op de vitaliteit van de deelnemers in termen van mentale ontspanning, mentale veerkracht en energieniveau. Aan de hand van de resultaten uit het onderzoek heb ik een unieke stressmanagement training ontwikkeld. De oefeningen zijn gebaseerd op basisprincipes uit verschillende bewegingsvormen en mindfulness en eenvoudig uit te voeren."
Gladys Nurmohamed, Stressmanagement Trainer


Think Mindful, Move Mindful

Lees verder

Blijf in Contact!

Volg onze social media kanalen voor tips, nieuws, video's en blogs
Stressmanagement

Stressmanagement

Corporate stressmanagement training (online en incompany) met mindful bewegingen en focus oefeningen gericht op mentale en fysieke ontspanning.

Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga

Bedrijfstraining (online en incompany) gericht op ademhaling en uitvoeren van verschillende yoga posities. Begeleide meditatie (optioneel).

Bedrijfspilates

Bedrijfspilates

Bedrijfstraining (online en incompany) gericht op ademhaling, houding en ontwikkeling van de 'core' (powerhouse).

Contactgegevens

Studio Aalsmeer
Vlinderweg 310
1432 MX  Aalsmeer
Tel: +31 (0)6  290 79 552
Email: [email protected]

Disclaimer

De tekst op deze website hebben wij met grote zorg samengesteld. U kunt geen rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
nr. 34262987 te Amsterdam.
BTW nr. NL001556414B20