Annemieke Huneker-Nachtegeller (2023)
"Ik volg al tien jaar met veel plezier de Pilates-lessen van Gladys op het werk. En ik hoop op nog minstens tien jaar erbij!"

Annemarie van der Heijden (2023)
"Al ruim 10 jaar volg ik wekelijks met veel plezier de Pilates lessen van Gladys. Ik vind het knap hoe zij steeds weer met nieuwe en uitdagende oefeningen komt, waardoor het nooit saai wordt. Gladys levert maatwerk zodat iedere deelnemer op eigen niveau de les kan volgen. Ik kijk weer uit naar de volgende les."

Peter van Rossum, Chemistry teacher at Open Schoolgemeenschap Bijlmer and Vrije Universiteit Amsterdam (2022)
"Sinds vijf jaar volg ik bij Gladys trainingen in mindful movements en stressreductie. Eerst fysiek op locatie en in de coronatijd, toen ik veel online moest werken, thuis online. Gladys geeft op een prettige manier les, weet goed wat ze je laat doen, corrigeert je bewegingen op een ontspannen aanmoedigende manier en zorgt voor een fijne sfeer waardoor je je op je gemak voelt. De lessen zijn afwisselend, zodat ze elke keer weer leuk zijn. Ik volg ze dan ook met plezier.
Op een ontspannen manier laat Gladys mij spieren gebruiken die ik anders duidelijk minder gebruikte of juist eenzijdig teveel. Daarbij laat Gladys je ook op een lichte manier aan je conditie werken. Gladys besteedt ook aandacht aan het wegparkeren van je gedachten en te focussen op je ademhaling en je eigen lichaam. Deze oefeningen gebruik ik ook buiten de trainingen om als ik mij in drukkere tijden wat gestrest voel. Ze werken zeker stressverlagend.
De trainingen van Gladys zijn goed doordacht en uitgebalanceerd. Je voelt duidelijk dat je werkt aan je spieren en je houding, maar Gladys waakt ervoor dat je je spieren nooit overbelast. De zekerheid dat je in de trainingen van Gladys niet snel geblesseerd zal raken, draagt zeker bij aan het plezier in de lessen. Aan de trainingen van Gladys houd ik zo altijd een goed gevoel over, het gevoel dat je er op een goede manier echt wat aan hebt. Ik kan een ieder met een druk soms jachtig bestaan de trainingen van Gladys zeker aanraden."

Liesbeth Lim, Sportarts at SMA Aalsmeer and Medisch Centrum voor Dansers en Musici (2022)
"Gladys is een bevlogen en ervaren trainer met veel kennis van zaken én van mensen. Zij is empathisch en weet hoe zij maatwerk kan leveren. De stressreductie training Think Mindful, Move Mindful heb ik als praktisch en efficiënt ervaren. Het mindfulness deel bracht echt rust in mijn hoofd en lichaam. Ik vind de training geschikt voor iedereen die stress heeft en op een snelle manier tot rust wilt komen."

Gertie, retired, 81 jaar (2021)
"Leuk om woensdagavond mee te doen via Zoom, zeker nu mijn gym niet door kan gaan. Ik vind de meditatie heel ontspannend. De oefeningen vind ik wel pittig, maar heb er wel veel aan gehad. Was heel goed voor me."

Annelies Baak, Advisor to the Board & Manager Finance, Legal Affairs and HRM at KBenP (2020)
"De afgelopen maanden heb ik bij Gladys de online mindful yoga lessen gevolgd. Deze lessen vind ik heel geschikt voor drukke kantoorprofessionals. Na iedere les voelde ik me echt ontspannen en had ik weer energie. Het was fijn om vanaf afstand in mijn eigen omgeving de lessen te volgen. Gladys is een professionele en ervaren trainer. Ik raad iedereen aan om een les bij haar te volgen!"

Mairon Chang, choose-your-balance (2020)
"Gladys, van VITALITEIT360, is een zeer deskundig en ervaren persoon op het gebied van vitaliteit. Zij kan je heel helder en nauwkeurig uitleggen hoe je vitaal kunt blijven. Met eenvoudige maar zeer doeltreffende oefeningen kan Gladys jou laten voelen wat voor effect dit op je lichaam heeft en daardoor bewust en veilig kunt trainen. Je hebt er levenslang baat bij."

Daniëlle Sykula, Psychologist at Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (2020)
"Bij Gladys heb ik de stressreductie training en yoga gevolgd. Ik vind haar een gepassioneerde trainer/coach die op een efficiënte en respectvolle manier haar studenten begeleidt. Zij levert kwaliteit en verstaat haar vak. Zo was ik na de stressreductie training volledig ontspannen. Ook was ik onder de indruk van haar yogales die zij in het Engels gaf. Het is zeker de moeite waard om bij Gladys een training te volgen. Van harte aanbevolen!"

Stress Management Workshops Municipality (2019)
Logo gemeente Den Haag klein

Suzanna Timmer, Freelance Journalist (2019)
"De trainingen bij Gladys zijn top! Ze is heel toegewijd en ze werkt op een vernieuwende manier. Ik volg bij Gladys yoga en mindfulness en ben meer dan tevreden. Ik vind haar een authentieke trainer met een warm hart en echte aandacht voor haar klanten. Van harte aanbevolen!"

Arwen (2018)
"Just done the pilates class Sunday 5.30 pm with Gladys (at Yogaschool Noord). She is great. Best class I've done at your yoga school. She pitched it at 3 different levels, gave individual attention, clear instructions (and reasons for doing certain postures). It was gentle yet challenging. Gladys is an excellent teacher."

Raushana (2018)
“Gladys is a great instructor, very attentive and adapts her classes to different levels. She takes time to explain each exercise and pays attention that the exercises are executed correctly for the most benefit without risking any injuries. While focusing on the core her classes address other group muscles as well. I would recommend Gladys without hesitation.”

Ilona Kuis, Begeleiding in Bewustwording (2017)
"Gladys is een schat! De afgelopen twee jaar heb ik wekelijks training van Gladys ontvangen ter ondersteuning van mijn lichaamsbewustzijn. Ik ervaar Gladys als een sterke persoonlijkheid met een warm hart en een liefde voor precisie. Ze is intelligent, betrokken, zelfstandig en veelzijdig. Ze combineert haar vakkennis met de toepassing van die kennis in haar levenshouding en dienstverlening. Ze heeft de moed om confronterend te zijn; een kwaliteit die ze prettig balanceert met een rechtvaardige blik, lieflijke leergierigheid en eigen verantwoordelijkheidsgevoel. Door haar feedback voel ik me ondersteund in mijn capaciteiten. Bovenal zou ik willen zeggen: met haar stralende lach en gloedvolle huid, Gladys ís vitaliteit."

Patricia Go, Freelance Consultant Interne Bedrijfsprocessen (2017)
"Onlangs heb ik de stressreductie training Think Mindful, Move Mindful bij Gladys Nurmohamed gevolgd. Door de training werd ik volledig relaxed. Een mooie manier om het weekend te beginnen. Ik vind Gladys een gepassioneerde trainer met veel kennis en professionaliteit. Daarnaast kan ik Gladys als pilates trainer aanbevelen."

Presentation | Stress Management Training (2016)
Arbo 600x100

MSD
Cyriel van den Hoff, Quality Control, Laboratory Operations, MSD (2016)
"Ik heb zelf veel baat bij deze lessen, vind ze erg inspirerend, intensief en er wordt lesgegeven op allerlei niveaus en zou het daarom leuk vinden om meer mensen hiermee in aanraking te kunnen brengen."

Sandra Coert (2016)
"Bedankt voor de fijne lessen. Ik heb er veel aan gehad en zal het zeker missen!"
Sandra attentie

Gerold Tjon Sack Sie, Head European Cards & Payments Solutions Cap Gemini (2016)
“Ik ben enorm verrast door de trainingen van Gladys. Door haar training ben ik bewust gemaakt over mijn ademhaling en houding. Haar tips en tricks helpen mij om in mijn dagelijkse drukke leven beter te ontspannen. Ik vind Gladys een inspirerende trainer die op een respectvolle manier de mensen in haar groepen motiveert en naar 'the next level' helpt.”

Freelance Lawyer (2016)
"Hi Gladys, Heel veel dank voor de training van vorige week dinsdag. Ik heb er veel aan gehad. Ik was heel moe maar vooral heel rustig daarna. Ook wel emotioneel, alsof alle voelsprieten geactiveerd waren en ik mijn 'harnas' had afgeworpen. Met de dagen ebt dat dan ook wel steeds weg. Maar ik kan de rust wel weer sneller oppakken dan voor de training, zo lijkt het."

Wit Gele Kruis

Katlyn Colman, CEO Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen vzw ( 2015)
"Het was een fijne ervaring om de vitaliteitstraining van Gladys mee te maken. Ze geeft je eenvoudige mogelijkheden mee om zaken van je af te gooien."

Rachid Wenteler, IT Security Specialist Air France KLM (2015)
"De manier waarop Gladys de training begeleid vind ik zeer effectief. Hoewel er geen transpiratie aan te pas komt is de training heel intensief. Ik ben gewend om explosief en met kracht te trainen. Op de sporten die ik al doe is de training echt een aanvulling. De training is een relaxte manier om met het lichaam bezig te zijn en het hoofd leeg te maken. De training is een absolute aanrader."

Energizer | Stress Management Training (2014)

image001 


Gerard Van Der Meulen, Procesmanager ABN AMRO Bank (2014)
"Hi Gladys, Dankjewel voor de zeer inspirerende workshops die je hebt gegeven om te ontspannen. Jouw heldere, kundige en motiverende uitleg en oefeningen hebben ertoe geleid dat ik me veel beter kan focussen en actief bezig ben met zoeken van ontspanning, een betere houding en betere ademhaling. Ik raad het iedereen aan!"

Stress Management Training (2014)

images

Robert Thijssen, Senior Policy Advisor ICT, Innovation, E-Health. Project Manager Fire Safety (2013)
"Binnen BJAA werken we aan het verbeteren van de vitaliteit van het personeel. Tevens werken we binnen het kader van diversiteit aan het verbeteren van het maken van contact. Zowel gericht op de onderlinge verstandhoudingen als die met de cliënt. Het verbeteren van de vitaliteit en het verbeteren van contact konden wonderwel worden verenigd binnen de aanpak die Gladys ons bood. Daar hebben we voor open gestaan en daar hebben we geen spijt van gehad. De resultaten die Gladys heeft geboekt met een groep medewerkers zijn bewonderenswaardig. Deze zijn zelfs meetbaar vastgesteld. Gladys kan ik daarom van harte aanbevelen!"

Patricia Velasquez, owner Studio Patricia

Stay Connected

Follow my social media channels for more tips, news, videos and blogs

Contact Details

Studio Aalsmeer
Vlinderweg 310
1432  MX Aalsmeer
Tel: +31 (0)6  290 79 552
Email: info@vitaliteit360.nl

Disclaimer

The content on this website was composed with great care. You cannot derive rights from any information provided.
Registered at the Chamber of Commerce
no. 34262987 in Amsterdam.
VAT no. NL001556414B20